10/4/08

Spring is here!

Finalment, ha arribat la primavera a Bosten. 10 d'abril , hem superat per primer cop en el que va d'any els 10 graus, i ens hem posat directament a 20. Demà baixem de nou a 5, però hem pogut comprovar com les masses juvenils del poble bostonià sortien a gaudir del sol 'cuál guiris' a les Rambles. Així que a la gespa del campus s'han aglomerat estudiants de totes bandes, noies lluint els modelets que guarden per l'estiu i tota mena d'individus que com els reptils han (i hem) gaudit del primer dia de sol i caloreta en 5 mesos.

Així que a la gespa estaven, jugant al 'frisbi', menjant gelats, passant-se boles de baseball, prenent cafès amb gel de mig litre amb vainilla i nata, escoltant música amb l' i-pod, surfejant amb portàtils, i gaudint de la brisa.

Quan vivia a Belfast, tiempo ha, després de mesos de pluja un dia d'abril va sortir el sol i s'hi va quedar tres setmanes. I els estudiants literalment treien els sofàs a l'entrada de les cases, es posaven música amb els baffles, anaven a l'off-license a comprar litres i litres de birra i es passaven el dia allí, asseguts, fent-la petar, amb música, la tele, jugant a soccer, bevent birra i menjant patates fregides 'cheese and onion' o 'salt and vinegar'.

Aquí a Boston, ni una miserable birra. La llei prohibeix als menors de 21 tastar l'alcohol, així que en beuen tant com a la resta del món, però pas mai en públic.

Dit això, aquest mail sembla una farsa de tòpics, però tot el que he escrit és ben cert. Si viatgéssim en el temps, l'ambient de la uni avui era l'ambient de 'grease'. Molta monada, i vida sana.